Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Storkiosken og det gamle fiskemottaket på Borøyas Hagefjordbryggen er blitt sommerrestaurant med isbar, pizzaovn og ukentlige gourmetkvelder.

Storkiosken og det gamle fiskemottaket på Borøyas Hagefjordbryggen er blitt sommerrestaurant med isbar, pizzaovn og ukentlige gourmetkvelder.

Sommeråpent på Borøya

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Restaurant Hilda Larsen vil noe mer – og er blitt sommerens se-og-bli-sett-sted i Tvedestrand.

Man kan si mye pent om sørlandsbyen Tvedestrand og skjærgården utenfor, men å si at det har vært flust av gode spisesteder i ferieparadiset, ville vært en overdrivelse. De fleste måltider foregår i hus og hytter, ispedd en og annen burger, pizza eller salat på sjarmerende, men ikke raffinerte steder.