Saker om: Mat Innlegg: Bjerkholt og enkle svar om dagligvarepriser Toppsjefen i matkonsernet Agra: – Vi må øke prisene mer enn vi er komfortable med Innlegg: Politisk handlekraft – til hvilken pris? Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe 17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen Forvalter Jan Petter Sissener om høy prisstigning i USA: - Inflasjonstallene er verre enn fryktet, men ikke veldig dramatiske Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Kronikk: Bondeopprørerne vil ha ny politikk – krever bare mer av det samme gamle Flere land innfører restriksjoner på matvareeksport Dyrket kjøtt kan revolusjonere matindustrien Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Livsnyterne savnet en møteplass for mat-, vin- og musikkinteresserte. Så de laget sin egen Hvordan bygge opp et kriselager? Kronikk: Dyrere mat og energi rammer skjevt Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter Stadtholdergaarden: Velbehag i indre fil Slik lager du årets beste påskegodsaker 15 modne viner til påskelammet Bar Amour: Kulinarisk enhjulssykkel Hva er det som gjør det katalanske kjøkkenet så uforskammet godt? Innlegg: Biodrivstoff kan gi oss en buffer mot sultkatastrofer Den virkelig gode dietten er slående enkel Kronikk: Matvarekrisen gjør at norsk bruk av biodrivstoff bør revurderes snarest Stein Erik Hagen har vurdert å flytte til «atomsikre» Australia: – Vi har overlevd på poteter og fisk før Christopher Haatuft: – Kåken min er en bruksgjenstand, ikke et kuratert hjem Slik har du aldri smakt iskrem før Innlegg: Bakterier og insektlarver kan avhjelpe matkrisen J2: Forfinet og spennende koreansk Møt de nye matpionerene Innlegg: Dårlig dyrevelferd kan svekke appetitten på norsk laks Aquarie: Et hav å ta av De beste vinene til asparges Krigen øker faren for en matvarekrise: – Dette er et våpen Russland har i sine hender, sier råvareanalytiker Maaemo: Kulinarisk dominans À L'aise: Motstandsløs luksus Fest med fyll Tung vinsatsing i den tidligere amerikanske ambassaden De beste vinene til skrei Chez Colin: Fransk fråtsing «Ja, jeg elsker sukker. Det er godt. Det gir glede.» Kokkens beste oppskrifter på pasta med sjømat Orkla omsatte for 14 milliarder kroner i fjerde kvartal – varsler flere prisøkninger Kanpai: Skummende hverdagsmoro L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Denne kokeboken er den svenske bibelen for husmannskost Den kan bli til sprit, gull – og kan redde en hel verden I denne nettserien må kjendisene spise altfor sterke kyllingvinger, for å få promotere sitt nyeste prosjekt Noma er tilbake som verdens beste restaurant. René Redzepi forklarer hvorfor Etterlengtet comeback I Norge kaster vi årlig like mange geitekillinger «som det er innbyggere i Lillehammer»
Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Forvalter Jan Petter Sissener om høy prisstigning i USA: - Inflasjonstallene er verre enn fryktet, men ikke veldig dramatiske
Stein Erik Hagen har vurdert å flytte til «atomsikre» Australia: – Vi har overlevd på poteter og fisk før
Krigen øker faren for en matvarekrise: – Dette er et våpen Russland har i sine hender, sier råvareanalytiker
I denne nettserien må kjendisene spise altfor sterke kyllingvinger, for å få promotere sitt nyeste prosjekt