Saker om: Mat Klokkene ringer for rekene Hvorfor ser Vink-jentene ut til å formere seg? Omakase by Sergey Pak i Bergen får én Michelin-stjerne, det samme gjør Gaptrast Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Mills-eieren ser kjempevekst for hjemmekebab: – Ganske bemerkelsesverdig Bryt opp dagligvarekjedene Det nynordiske kjøkkenet får egen utstilling på Nasjonalmuseet Tidobling for Hennig-Olsen: – En konstant kamp Hellstrøm tok ham med på gourmetreise – nå stiller Sune Eriksen ut bildene Kan det være at konkurransen i det norske markedet er ganske hard? Støre med spill for galleriet – håper å sanke stemmer – Crudo er jo bare fisk med klær på Dansk trio lager sjokolade av ølavfall Auk-gründeren møtte veggen før det store gjennombruddet – måtte oppsøke psykolog Forklarer hvorfor maten vår er så dyr «Kongen av sladder» For enkelt fra DN om toll og norsk mat Skikk og bruk på restaurant i 2025 Spiller milliardæren og levemannen Jan Stenbeck: – Dette er mitt livs rolle Gutta på Haugen solgte eksklusive matvarer for 90 mill. i 2024: – Skutt fra hofta i alle år Alt kan ikke være komplisert når du skal ha gjester Så lenge den er fast i fisken, passer all hvit fisk til denne hovedretten Maja Hattvang: Jeg vegrer meg for å bli en urban prepper som hamstrer portugisisk hermetikk DN mener: Konkurranse på fat Sjokkhopp for matpriser i februar: – Det baller på seg Hyttetur med godsaker i sekken Hvorfor er skreimiddagen blitt så dyr? – Kjøkkenet er tidens speil DN mener: Et overflødig tilsyn mindre og takk for det Stor test av 31 frosne rundstykker Hjemmelaget treretter på en hverdag Eyvind Hellstrøm: – Den dagen man blir likegyldig til sitt fag, er det på tide å finne seg et annet yrke Slik lager du chicken tikka – bedre enn på restaurant Der Peppern Gror deler sine beste oppskrifter Dette ser vi frem til i 2025 Slik fikser du juleknask i siste liten Her er ekspertens tips til pinnekjøtt-tilbehør Hvordan oppstod assosiasjonen mellom god mat og sex? Delingsmodellen på Løkka Dronningens sønn har samlet oppskrifter fra det kongelige kjøkken Disse vinene passer best til julematen Galskap på høring. Hva er neste offer? Skolebasaren 17. mai? Regine Stokstad: Med lukkede øyne og sukker på leppene, svarer de våre bønner: «Mm-mm! Superdigg!» Starter kjøkken for unge med Maaemo-profiler Har du en bunt gulrøtter i kjøleskapet, er et godt måltid aldri langt unna Slik bruker du høstens epler Slik bruker du høstens plommer Avslappet stemning og skikkelig gode retter Utelivskonsern selger unna i Oslo sentrum etter gründer-exit og store tap Lei råtne jordbær og avokado? Her er sniffer-sensoren som skal kutte matsvinn Et «alvorlig lovbrudd», men hva er egentlig forbrytelsen?
Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Eyvind Hellstrøm: – Den dagen man blir likegyldig til sitt fag, er det på tide å finne seg et annet yrke