Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
I historiske Mangelsgården i Oslo serverer osterestauranten Melun mer enn ostefat. Her er gulrot, rødbet og pastinakk-«sushi».

I historiske Mangelsgården i Oslo serverer osterestauranten Melun mer enn ostefat. Her er gulrot, rødbet og pastinakk-«sushi».

La osten skinne!

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

På osterestauranten Melun er servitørene forunderlig sparsomme med sin kunnskap om ost og vin.

Mangelsgårdens hovedinngang var lukket og låst. En hvit trehånd pekte til venstre mot en annen låst dør. Først på tredje forsøk fant vi inngangen til osterestauranten Melun, den var bare merket «vinbar».

Bare ett bord var opptatt på vinbaren og restauranten som åpnet tidlig i høst.