Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Smørbakt potetterning toppet med russisk oscietrakaviar og sprøtt terteskjell med yuzuemulsjon, rå reker og lakserogn. Begge perfeke til den litt krydrede mineraliteten i champagnen.

Smørbakt potetterning toppet med russisk oscietrakaviar og sprøtt terteskjell med yuzuemulsjon, rå reker og lakserogn. Begge perfeke til den litt krydrede mineraliteten i champagnen.

En komplett opplevelse

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Høy matklasse i Grünerløkkas siste gentrifiserte kvartal har jaget pizzafolket ut på sidelinjen.

Lille, søte Apostrophe tok oss på mange måter med storm da de lokket oss inn i kvartalene bak majonesfabrikken på Grünerløkka i Oslo med en eklektisk miks av Lofthus-pizza i den ene delen av lokalet og eksperimentell omakase med østers, emulsjoner og håndrevet wasabi i den andre.