Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Tartar på «flank steak» med ansjosemulsjon.

Tartar på «flank steak» med ansjosemulsjon.

Varemottaket er akkurat det vi trenger nå

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En varm mottagelse for restaurant Varemottaket.

Fakta: Varemottaket

Dronning Eufemias gate 37, Oslo
Telefon: 21 09 03 63
polsemakeri.no

Meny: ★★★★★
Miljø: ★★★★★
Mat: ★★★★★★
Service: ★★★★★
Pris: ★★★★★★
Totalt: 27




Stor opplevelse på liten plass

Idet vi åpnet inngangsdøren kjente vi lukten av rått kjøtt, skinker, spekepølser og modne oster, som bakrommet til en velutstyrt ferskvarehandel.