Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Tartar på «flank steak» med ansjosemulsjon.

Tartar på «flank steak» med ansjosemulsjon.

Varemottaket er akkurat det vi trenger nå

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En varm mottagelse for restaurant Varemottaket.

Fakta: Varemottaket

Dronning Eufemias gate 37, Oslo
Telefon: 21 09 03 63
polsemakeri.no

Meny: ★★★★★
Miljø: ★★★★★
Mat: ★★★★★★
Service: ★★★★★
Pris: ★★★★★★
Totalt: 27




Stor opplevelse på liten plass

Idet vi åpnet inngangsdøren kjente vi lukten av rått kjøtt, skinker, spekepølser og modne oster, som bakrommet til en velutstyrt ferskvarehandel. Hvilket er omtrent det Varemottaket er, en trapp ned fra bakrommet til Annis Pølsemakeri i Oslobukta.

Halaigh Whelan-McManus og Peder Støylen på kjøkkenet har solid erfaring fra Maaemo, Kontrast, Hot Shop og Bar Amour.