Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Pintxo av kongekrabbe, stekt iberico-skinke, syltet løk og olivenoljeperler inntas stående rett inn døren ved Xef.

Pintxo av kongekrabbe, stekt iberico-skinke, syltet løk og olivenoljeperler inntas stående rett inn døren ved Xef.

Tjuvholmens triumf

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Litt i det stille har et spansk kjøkken nede hos finansfiffen gått hen og blitt et av landets mest særegne og kompetente.


Fakta: Xef

Bryggegangen 8, Oslo
Telefon: 90 54 21 24
xefoslo.no

Meny: ★★★★★
Mat: ★★★★★★
Service: ★★★★★★
Miljø: ★★★★
Pris: ★★★★★
Totalt: 26




Teknisk knockout på Tjuvholmen.

Tross høy tetthet av kjøpekraft og sikkert smaksbevisste mennesker i DNs kjernemålgruppe, er det påfallende langt mellom drammene hva gjelder engasjerende spisesteder i Tjuvholmen-området.