Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Baltazar

Baltazar har holdt det gående i Kirkeristen, like bak Oslo Domkirke, siden 1997..

Ikke glem Baltazar når du trenger en gammel italiener

Delikat antipasti var delikat, og vitello tonnatoen hadde godt kalvekjøtt og tunfiskmajones, men salatbladene var så salte at de var uspiselig..

Oslos eldste italiener må skjerpe nivået for å holde tritt

Nøtter. – Du må ikke ha hasselnøtter på toppen, den er god i seg selv. Men det ­skader ikke. Dessuten er det noe magisk med kombinasjonen av sjokolade og hassel­nøtter, sier Dag Tjersland om sin nemesis..

– Man får fort en del skryt for denne!

Få varsel når vi skriver om
Baltazar

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Konstant. Bakst er det vanskelig å komme utenom under et måltid i Italia. Brød serveres før, under og etter servering..

– De som vet hva det er, bestiller det. Og de som har smakt det, kommer som regel tilbake

Tradisjonsrikt. Ciabatta, landbrød og focaccia er hjørnesteinene i den italienske brødtradisjonen..

Ny spalte: Italiensk bakst med Dag Tjersland

.

Verdens enkleste pastarett

Kokk Dag Tjerslands Baltazar er kåret til Norges beste italienske restaurant. Nå gir han deg sine beste italienske oppskifter..

- Å helle olje i kokevannet er en pastasynd

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.