Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Bonden og kokken

Heile væla. Michelin-kokk Sven Erik Renaa kan lage de vanskeligste retter, men aller best synes han det er å sette seg i skyggen med en skål solmodne jordbær fra Brimse..  

Michelin-kokkens oppskrifter med jordbær

Sprø sommer. Frode Ljosdal dyrker rundt ti ulike sorter med salat på Brimse – fra velkjente sorter som romano og hjertesalat til den nye favoritten: rød salanova..  

– Dette er en ny type salat som de store produsentene ikke har begynt med ennå

Sommerkål-quesadilla med østers, mozzarella og Nýr..  

– Jeg setter dem på menyen fra i morgen

Få varsel når vi skriver om
Bonden og kokken

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Norsk kapers. Gressløken strutter og Sven Erik Renaa har nettopp funnet ut at de små frøkapslene som sitter inni blomsten kan forvandles til en slags norsk kapers..  

Mens løken er god

Rabarbra strekker seg flittig etter solens varme, og er blant Renaas favorittråvarer..  

Nå er kjøkkenhagen på sitt aller friskeste

Ville vekster. Bonden Frode Ljosdal finner jordnøtter, syre og andre ville vekster. Det han ikke dyrker selv, plukker han i naturen..  

Vilt godt

Rapini minner om grønnkål..

Ny serie: Stjernekokk Sven Erik Renaa lager mat med råvarer fra Brimse

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.