Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Magnus Nilsson

Åremål. Åres trekkplaster er i realiteten ett stort fjell, Åreskutan. Fra toppen har man utsikt over dalen som i disse dager huser over 120.000 besøkende til Alpin-VM..

Rapmoguler, Rolex og randonnée – bli med til VM-byen Åre

En unik sjanse. – Å få samarbeide med Fävikens sjefkokk Magnus Nilsson, er noe av det største en kan oppleve, sier bartender Hampus Thunholm (i midten). Han flankeres av Uvis Janicenko (til høyre) og Victor Wembrand, som skal drive Fävikens to andre pop-up-restauranter: Uvisan og Krus..

Her serveres drinken «gin og skog»

.

– Noen liker ting som stikker seg ut

Få varsel når vi skriver om
Magnus Nilsson

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
. Alle foto: Bjørn Damhaug

Kokeboktilbehør: øks og gummistøvler

Singapore/Jämtland. Fävikens sjefkokk Magnus ­Nilsson vil at restaurantens ­kokker skal få utfolde seg i Åre sentrum.. Foto: Fäviken Magasinet

Kinesisk Fäviken-pop-up i Åre

En liten perle. Pølseboden står og skinner, og en slipper å stå utenfor å spise hvis en ikke vil. En dør fører ned til en trang kjeller, der pølsene kan fortæres skjult for omverden..

Dette er ikke hvilken som helst pølsebod

Magnus Nilsson Fra restaurant Fäviken har samlet over 700 oppskrifter og dekker alt fra svenske kjøttboller til nypesuppe og nepeøl, krinalefse og hvordan man skal koke perfekte egg. Foto: Ivar Kvaal.

– Jeg trodde jeg visste mye om nordisk matkultur

Kokk Magnus Nilsson har i flere år laget egen snus på sin restaurant Fäviken magasinet. Nå har han utviklet luksussnus sammen med General Snus. Foto: Swedish Match.

Luksussnus fra Fäviken

1. Selvberget. Magnus Nilsson er den kjøkkensjefen som har dratt det nye nordiske kjøkkenet mest i retning selvberging. Foto: Ivar Kvaal2. I de dype skoger. Riccardo Camanini hadde ikke smakt maten på Fäviken før dagen før han selv skulle presentere sin egen meny. Foto: Anders Husa.

Sjefsavgjørelser

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.