Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Matlaging

Alt i ett. Det meste av råvarer kan tørkes og lagres i lengre tid, for eksempel en viltgryte. Da trengs bare vann og varme i tillegg..

Tørrmat på tur: Slik lager du gourmetgryte for 50 kroner

.

Eyvind Hellstrøm: – Den dagen man blir likegyldig til sitt fag, er det på tide å finne seg et annet yrke

.

Gastronomisk kjærlighet

Få varsel når vi skriver om
Matlaging

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Salt og syrlig. Frukt, grønnsaker, chips, dipp og sangria er det som trengs på en lang dag ved bassengkanten. Magnus Liøkel vil ha det friskt og enkelt..

Alt du trenger for å lage sydenstemning

Filip August Bendi er Norges kandidat til Bocuse d'Or, verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse.

Kokketanker

.

I en verden på randen av kollaps, er langtidskokeren et nær perfekt kjøkkenredskap

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.