Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Miss Gins mat

Aromatisk vri. Bò kho er vietnamesernes svar på boeuf bourguignon..

Denne biffgryten tar oksekjøtt til nye høyder

Dypp, rull, stek. Rispapiret til vårruller skal bare dyppes forsiktig i væske før det blir mykt, elastisk og lett å rulle til de små pakkene som skal i frityrgryten..

Et enkelt triks gjør vårrullene ekstra smakfulle

Grillkrydder. De nordvietnamesiske kjøttkakene skal egentlig grilles, men selv i en vanlig stekeovn får kjøttkakene en aroma av den store verden..

Denne deilige retten spiste Barack Obama da han besøkte Hanoi

Få varsel når vi skriver om
Miss Gins mat

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Fisk og ris. Det skal ikke mye til for å gjøre norsk oppdrettslaks til en vietnamesisk hverdagsmiddag..

Slik koker du perfekt ris

Innpakket. Krydret oksekjøtt innpakket i aromatiske blader og grillet er verdt innsatsen med å rulle alle de små munnfullene..

Vietnamesisk biff i lá lot-blader: Perfekt date-mat

Forklaret. Klar kraft, tykke nudler og hjemmelagde kjøttboller er hovedingrediensene i den sørvietnamesiske suppen bánh canh xuong heo..

Ny spalte: Vietnamesisk mat på norsk hjemmekjøkken

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.