Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Søndagsmiddag

En annen versjon av Norges nasjonalrett.. Foto: Lars Petter Pettersen

Maten som gjør seg selv bedre

Gjør stas på skreien og server den med rekesaus, hjemmelaget pasta og et vell av gode grønnsaker etter Bent Stiansens oppskrift.. Foto: Sara Johannessen

- Gjestene skal vente på fisken, ikke omvendt

En lørdagsklassiker. Fylt squash med bolognesesaus er god familiemat til lørdagskosen.. Foto: Tommy Andresen

Husker du 80-tallsklassikeren?

Få varsel når vi skriver om
Søndagsmiddag

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

– Søndag er fetetid

Kun det beste er godt nok for far, og på farsdagen får han velge saus til biffen..

– Jeg er sikker på at på farsdagen blir selv vegetarianere biffspisere

.

– Den som finner flest pepperkorn har vunnet

Bankekjøtt er enkel, klassisk langkokt søndagsmiddag, ifølge Bent Stiansen. Foto: Sune Eriksen.

Da Bent Stiansen laget boken «Søndagsmiddag», utelot han én oppskrift

.

Det billigste kjøttet gir den beste gryten

.

Oktober er hummermåneden

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.