Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Tapas

I et hjørnelokalet ved Sofienbergparken tryller Bon Lio frem et spansk festmåltid med strålende norske råvarer..

Gastrotapasbaren Bon Lio sparer ikke på noe – bortsett fra lyset

– Cateringvirksomheten døde fredag den 13. mars. Det var vanskelig å forklare kundene vår situasjon, sier gründer Kajsa Nylander i gaselleselskapet Kajsas, som opprettholdt omsetningen takket være matbutikken på Nesøya i Asker.. Foto: Gunnar Lier

Nær halvparten av gasellene har fått koronastøtte fra staten: – Cateringvirksomheten døde fredag den 13. mars, sier gründer Kajsa Nylander

Etter 20 år er fremdeles Delicatessen på Grünerløkka et trivelig og rustikt spisested..

Som lunsjsted er tapasrestauranten sørgelig underbesøkt

Få varsel når vi skriver om
Tapas

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Fargerikt. Nikays lokale er tredelt, og spenner fra europeisk piazza-stemning til trangt lagerlokale..  

Mer enn okay, Nikay

Hav, sol, gin tonic og pata negra-skinke: Malaga og byens tapasbarer har alt du forventer av Sør-Spania, inkludert kultur og shopping.. Lars Petter Pettersen / D2 Dagen

Malagas beste tapas

En ekte pintxosbar skal være litt røff i kantene, ifølge restaurantsjef på Txotx, Jessica Senning. Her sammen med kjøkkensjef Mats Vaulen, souschef Tim Ekblad og barsjef Shadrack Memgård.

Pintxos er den nye tapasen

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.