Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Ulrik Jepsen

Re-Naa restaurant i Stavanger sentrum med kjøkkensjef Sven Erik Renaa i spissen, spås å få sin tredje Michelinstjerne ved kveldens utdeling.. Foto: Marie von Krogh/Lars Petter Pettersen

Disse kan få Michelin-stjerner i kveld

À L'aise på Majorstuen serverer kompromissløs klassisk luksus..

À L'aise: Motstandsløs luksus

Sjøkreps fra Frøya med variasjon på gresskar ved À L’aise..

Restaurantguiden: Perfeksjonsnivået er like høyt selv om verden brenner

Få varsel når vi skriver om
Ulrik Jepsen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Det sobre lokalet hos À L’aise kler å bli julepyntet. Maten er det uansett ikke noe å si på..

Klassisismens siste skanse

Blir A L'Aise Norges nye stjernerestaurant mandag? Norske kokker holder en knapp på Ulrik Jepsens franske luksus.. Foto: Tommy Andresen

Nye stjerner til Norge?

Nyåpnede À L’aise har et delikat og dust interiør som roper etter sin første michelin-stjerne.. Foto: Tommy Andresen

- Tidligere måtte du dra ut av landet for å oppleve dette

En stjerne er født. Kjøkkensjef Ulrik Jepsen, som i fjor regjerte over Engø Gård på Tjøme, fortjener et ektefølt «bravo» for À L'aise.. Foto: Fartein Rudjord

Den franske luksusrestauranten har gjenoppstått i Oslo

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.