Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sjøkreps fra Frøya med variasjon på gresskar ved À L’aise.

Sjøkreps fra Frøya med variasjon på gresskar ved À L’aise.

Restaurantguiden: Perfeksjonsnivået er like høyt selv om verden brenner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Ingenting er som litt villkveite, svarte trøfler og marengs i krisetid. À L’aise trosser både stjerneskuffelser og skjenkeforbud.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner