Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sjøkreps fra Frøya med variasjon på gresskar ved À L’aise.

Sjøkreps fra Frøya med variasjon på gresskar ved À L’aise.

Restaurantguiden: Perfeksjonsnivået er like høyt selv om verden brenner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Ingenting er som litt villkveite, svarte trøfler og marengs i krisetid. À L’aise trosser både stjerneskuffelser og skjenkeforbud.

À L’aises kjøkkensjef og medeier Ulrik Jepsen må være en av norsk restaurantfloras mest standhaftige.

Dansken har i snart fire år drevet gourmetrestauranten på Majorstuen som formelig skriker Michelin-aspirasjoner, men som hver gang forbigås av guiden i det som etter hvert fremstår mer og mer som rene programerklæringer mot veskeskamler og fordums luksus.