Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Delemat. Under et svalende tre legger Sultne gutte mange smaker og farger på bordet, der alle vil finne noe de liker.

Delemat. Under et svalende tre legger Sultne gutte mange smaker og farger på bordet, der alle vil finne noe de liker.

Slik lager du italiensk bakgårdsfest

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En grønn bakgård er som skapt for en frodig italiensk lunsj når bysommeren er på sitt varmeste.

Et mozzarellatårn? Ja, den kremete, milde osten av italiensk opprinnelse er som skapt for å mikse med andre smaker som Sultne gutter setter på bordet i bakgården til Italiagården på Torshov i Oslo: salte ansjos, mandler, den møreste parmaskinke, parmesan, gode oliven og ikke minst en smaksintens caponata – kald tomat og auberginerøre samt en grønn, crisp ertesalat.