Allrounder-bar

Tekst
<font color="#b9b1b1">Foto: Sirin Winge </font>

Foto: Sirin Winge

Ny bar i Oslo sikter seg inn mot dem som liker en drink, sykler – eller begge deler.

Når Rouleur Bar nå åpner dørene på St. Hanshaugen, sikter de seg inn mot dem som liker en drink, sykler – eller begge deler. Med bar og kafé i front, og et velutstyrt sykkelverksted bak i lokalet, er det mulig å få doningen reparert, mekke selv, eller bygge drømmesykkelen.

– Vi vil følge opp kvalitetssteder i nabolaget som Smalhans, Java og Gutta på Haugen, sier Alexander Kloster-Jensen, designer og mannen bak Oslo Sykkelkompani.

Da en pop up-versjon åpnet i sommer, havnet Rouleur på det amerikanske nettstedet Eater.coms liste over Oslos beste kaffesteder. Den permanente utgaven er utvidet med uteservering, snacks og en rikholdig bar. Dronebrygg, bryggeriet til medeier Marius Notvik, er tungt representert.

Hverken Kloster-Jensen eller Adrian Mitchell, en av medeierne fra Perla Bar på Sofienberg, er bekymret for å åpne sykkelbar i det nattefrosten setter inn.

– Vi promoterer selvfølgelig helårssykling. Men vi har også et par industrisymaskiner og en vedovn baki her som man kan hygge seg med til våren kommer, sier Mitchell og ler.

Les mer om mat og vin på Smak.no

Meld deg på nyhetsbrev fra Smak.no her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner