Saker om: Uteliv Björn Svenssons nye satsing: Tro mot konseptet Utelivskonsern selger unna i Oslo sentrum etter gründer-exit og store tap Maja Hattvang: Noen ganger kan fomo være en gave Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Dette er Oslos 21 beste uteserveringer Ikke noe hermetikk, takk Flytter legendarisk Grünerløkka-bar til Stillehavet 23-årsgrense ved utesteder er lovlig – Da vi åpnet, sa det «boom!» – og så var det fullbooket Restauratør, klesbutikkeier, fysioterapeut – og Karpes faste fotograf Taper penger på restaurantfenomen: – Jeg tror folk er blitt frekkere Ta en pinne for landet, eller pell deg hjem Ludvig Furu: De konseptuelle utestedene sprer seg som ugress En skakk garasje er blitt hovedstadens nye bistrofavoritt Nytt liv for truede medlemsklubber: – Som en tidsmaskin Dette er Oslos 30 beste matopplevelser – på et lavere budsjett Den norske baren er kåret til en av verdens beste – Musikkbransjen kan føles som en utkledningsfest iblant Det arkitektoniske Oslo-ikonet fra 1959 er restaurert for en milliard kroner Nå fortelles historien om et av Oslos mest legendariske utesteder Profilert utelivskonge i alvorlig pengeskvis – tvunget til å selge unna eiendeler i «dødens marked» Han er mikrobryggernes gudfar 25 retter du må spise i Oslo Eksklusiv vinklubb inngår samarbeid med Oslo-restaurant Champagneøya | Mykonos er blitt kjendisenes og de rikes ferieøy Vil slå en av Norges største vinbarer konkurs D2s guide til Bergen 101 grunner til å elske Oslo Maja Hattvang: Hvorfor irriterer jeg meg over strikking? Regningsbunken vokser – nå kvitter utelivskonsernet Flott Gjort seg med luksusrestaurant Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende Tradisjonsrike «Lompa» konkurs – igjen Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Horgan's konkurs etter 32 år: – Nedstengningen kostet bransjen grusomme summer Partytoppen er tilbake De fleste sitter foran bardisken. Dette er historien om dem som står bak Avholdsmannen Karl-Otto Bauer har gjort restaurant Lorry til et av landets mest kjente vannhull – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid 30 skakke timer på Solli plass: Vi testet ut Oslos gjenfødte festkvartal Pizza & Kina Expressen er konkurs etter nesten 40 år: – Hele greia er bare trist Tilskuerne har større skyld i hendelsen enn Antonsen selv, mener ekstremisme-ekspert. Eh, nei. Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje Utestedet Champagneria på Frogner i Oslo er konkurs: – Mye oppoverbakke de siste årene Gammel rocker med doktorgrad fra NTNU nerder om friluftslivet To nordmenn gjør suksess med vinbar i København Hvor ble det av alle svenskene? Han blir kalt gudfaren for norsk standup Amanda Selven (24) fikk over 40 henvendelser på Facebook-innlegg om sommerjobb Heftig budkrig for å sikre seg ansatte: – En ond spiral Hun snublet inn bak bardisken Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer
Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende
Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje