Saker om: Uteliv Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende Tradisjonsrike «Lompa» konkurs – igjen Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland» Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Horgan's konkurs etter 32 år: – Nedstengningen kostet bransjen grusomme summer Partytoppen er tilbake De fleste sitter foran bardisken. Dette er historien om dem som står bak Avholdsmannen Karl-Otto Bauer har gjort restaurant Lorry til et av landets mest kjente vannhull – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid 30 skakke timer på Solli plass: Vi testet ut Oslos gjenfødte festkvartal Pizza & Kina Expressen er konkurs etter nesten 40 år: – Hele greia er bare trist Tilskuerne har større skyld i hendelsen enn Antonsen selv, mener ekstremisme-ekspert. Eh, nei. Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje Utestedet Champagneria på Frogner i Oslo er konkurs: – Mye oppoverbakke de siste årene Gammel rocker med doktorgrad fra NTNU nerder om friluftslivet To nordmenn gjør suksess med vinbar i København Hvor ble det av alle svenskene? Han blir kalt gudfaren for norsk standup Amanda Selven (24) fikk over 40 henvendelser på Facebook-innlegg om sommerjobb Heftig budkrig for å sikre seg ansatte: – En ond spiral Hun snublet inn bak bardisken Reiselivet mangler 10.000 ansatte og kutter i åpningstiden: – Ekstreme utfordringer DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut På toppen av hotellbransjen: – Jeg føler meg litt unorsk Utelivsmoten fra årene rundt finanskrisen i 2008 er tilbake Livsnyterne savnet en møteplass for mat-, vin- og musikkinteresserte. Så de laget sin egen Begynte å jobbe som 12-åring: Nå åpner han sin fjerde bar – Den første jeg noen gang kastet ut fra en bar, var faren min Tung vinsatsing i den tidligere amerikanske ambassaden Full feiring på Michaels etter gjenåpningen Sjeføkonom: – Det blir mye optimisme utover våren. Og glede er litt undervurdert i økonomifaget Pubeiere fortviler over meterkravet: – Dette er merkelige greier Satser stort på Oslos uteliv: – Vi går ut på en helt annen måte enn før Nabolagsrestauranten er et venneprosjekt som hedrer avdød kokk Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg Utelivskjemper trekker tilbake permitteringsvarsel: – En gledelig nyhet å gi våre ansatte, men med bismak Hotell- og utelivsaktører fortviler, men på Beitostølen er det full fest: – Jeg synes regjeringen leverer Regjeringen stenger kranene: – Fytterakkern. Nå ble det svart, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig Omsetningen stupte opptil 70–80 prosent: – Bar og mingling fungerer dårlig med de nye restriksjonene Stall fra 1853 blir vinbar over tre etasjer To nye Oslo-barer satser på ekstra god lyd Kjempesmell for norsk utelivsgigant – måtte få 200 mill. i nødkapital fra eierne for å overleve Gjenåpningens dystre bakside: – Alle skylder penger Den som vil inn i Munch-bygget før åpningen, må spise eller drikke Slik gikk det da konsertarrangøren laget festival midt i gjenåpningen av Oslo D2s guide til Oslos nyåpnede bar- og restaurantliv Knallåpning for restaurantbransjen – satte ny Vipps-rekord to dager på rad Oslo-folket tilbake ved restaurantbordene: – En hyggelig start på en forhåpentlig varig åpning Bakspillere satser på bar for den utskjelte Oslo-eliten: – Ingen tro på at vi vil tjene penger Feiret gjenåpning på et utested som aldri var stengt Da pandemien inntraff, skrev han sine bekjennelser etter 30 år bak bardisken
Flott Gjort har åpnet utested etter utested i Oslo siden i fjor. Nå sliter de. – Situasjonen er krevende og utfordrende
Få varsel når vi skriver omUteliv Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Frognerfitter, avdankede kunstnere og en og annen finansmann. Der hadde du klientellet. Alt kunne skje
DN dro til finansfolkets nye frisone, Michaels på Oslo vest, for å spise lunsj – og ble nær kastet ut
Gjøran Sæther i Fursetgruppen etter at kranene åpnet igjen: – Det er et oppdemmet behov for å kose seg
Utelivskjemper trekker tilbake permitteringsvarsel: – En gledelig nyhet å gi våre ansatte, men med bismak
Hotell- og utelivsaktører fortviler, men på Beitostølen er det full fest: – Jeg synes regjeringen leverer