Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Podkast: Viner som gjør ostefatet enda bedre

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Dropp alt annet tilbehør. Bruk heller pengene på gode viner og oster.

Mange tenker at rødvin er den perfekte matchen til ost, men det stemmer ikke helt. Med ett unntak: Nebbiolo og parmesan.

Her er noen råd som kan gjøre ostefatet og kombinasjonen med vin enda bedre. Vi har delt opp i bløt, hard og blåmuggost, og du kan like gjerne droppe alt annet tilbehør. Det forstyrrer gjerne vinen.

Selv om det kan være fristende å prøve mange forskjellige typer, kan det være lurt å holde seg til litt like oster, for å få mest ut vin- og smaksmessig. Hør tipsene her.

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone trykker du HER.

Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner