Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

De beste vintipsene til pizza

Tekst

Vil du få varsel hver gang Line Blikstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Merete Bø og Thomas Giertsen deler sine beste tips til ni ulike pizzatyper.

– Pizza er jo strengt tatt et veldig vidt begrep, sier Merete Bø.

– Det er ikke en pizzavin – det er det samme som å spørre: «Hvilken vin skal jeg drikke til poteter?» Det kommer an på hva du spiser sammen med potetene, sier Thomas Giertsen.

– Dette skal vi rydde opp i.

I ukens episode av Dagens Næringslivs podkast «Jeg kan ingenting om vin», deler Thomas Giertsen og vinjournalist Merete Bø om sine beste vintips til pizza. For hva skal man egentlig drikke til en rett som i grunn og bunn består av deig, tomatsaus og ost?

Hva passer best å drikke til Margherita? Til pizza med pepperoni, skinke eller mye chili? Til pizza med sopp, trøffelsalami eller fem oster? Er det noe poeng i å drikke dyr vin til pizza? Og hva er Thomas og Meretes beste pizzasteder i Norge?

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone trykker du HER.

Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vinene i podkasten: