Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Strålende norsk sider til 17. mai

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Hva er vel mer naturlig enn å nyte norsk drikke på nasjonaldagen?

Norsk sider er på sterk fremmarsj. Både når det kommer til salg og kvalitet.

En av de beste som nettopp er kommet på markedet, er Edels rosésider. Den er laget på Åkre gard på vestsiden av Sørfjorden i Ullensvang av eplene aroma, gravenstein, summerred og discovery, og er smakssatt med bringebær. Sistnevnte ingrediens setter både farge og en delikat fruktsmak, samtidig som den fremhever den friske og lett syrlige eplesmaken.

Vinserie: Meretes utvalgte

Ikke gå glipp av noe!

Få Smaks beste saker, restaurant- og vinanmeldelser og oppskrifter i nyhetsbrev hver uke.

Meld deg på her

Dette er en utrolig balansert og delikat sider som oppleves som nærmest tørr selv om den har 20 gram sukker. Det er fordi den friske syren ligger på over syv gram.

Syren gjør også denne sideren perfekt til mat – og da gjerne til mat man serverer på nasjonaldagen, som koldtbord, spekemat og rømmegrøt.

* (Vilkår)