Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

91

Multipack, geuze discovery box

4 pk øl lagret på ulike fat. Vat 91 - Calvadosfat Dufter av vanilje og tropisk frukt. Hint av tørket frukt. Noe tre og gjær. Fruktig smak med høy syre og en god bitterhet. Tørr ettersmak. 87 poeng. Vat 92 - Rødvinsfat fra Rhône Dufter av tropisk frukt og gjær. Fruktig smak med fin syrlighet. Lang fruktig og frisk ettersmak. 91 poeng. Vat 108 - Eldre fat fra annet bryggeri Fruktig og kompleks duft. Hint av malt og fat. Fruktig smak med noe maltsødme i annslaget. Høy syre som gir en frisk og tørr avslutning. 90 poeng. Vat 110 - Cognacfat Fruktig duft med preg av fat. Smaksrik og fruktig med godt integrert høy syre. Lang fruktig ettersmak. 91 poeng. En fin smakspakke for surølelskeren.
Produsent: Brouwerij Boon nv Drikkevindu: Fra 2018 til 2020
Land: Belgia
Volum: 1500 ml
Varenummer: 10523108
Tilgjengelighet: Utenfor sortiment
Pris: 425,00

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner