Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Vinprat. Thomas Giertsen og Merete Bø er ute med sin fjerde podkast. I ukens episode snakker de om Bordeaux.

Vinprat. Thomas Giertsen og Merete Bø er ute med sin fjerde podkast. I ukens episode snakker de om Bordeaux.

Bordeaux-tabben mange gjør: – De fleste drikker dem 20 år for tidlig

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det finnes mengder av gode vinkjøp fra Bordeaux. I fjerde episode av podkasten «Jeg kan ingenting om vin» snakker Thomas Giertsen og vinjournalist Merete Bø om hva du bør satse på – og hvorfor.

Det fleste som er liker vin har et forhold til Bordeaux – verdens mest klassiske vindistrikt. Enten de har en god eller dårlig smaksopplevelse, er det få viner som kan måle seg med området når produsenten, lagringen og årgangen er den rette.

I den fjerde episoden av Dagens Næringslivs nye podkast «Jeg kan ingenting om vin» snakker Thomas Giertsen og vinjournalist Merete Bø om Bordeaux:

Hva kjennetegner området? Hva er det som gjør en vin fra Bordeaux så spesiell? Er Bordeaux egentlig litt passé? Hvilke slott lager kvalitet for pengene – uansett årgang? Og finnes det god og rimelig Bordeaux?

HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!

Bruker du Spotify, er linken HER.

Hører du via Iphone trykker du HER.

Ellers går du inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Episodens viner: