Glassene spiller en rolle. Det er udiskutabelt.
Men trenger du egentlig ett glass til hver druetype?
Er det noen norske eplesidere som kan danke ut kjip prosecco til aperitiffen? Og hvilken pris er det egentlig som gjelder på Polet?
I ukens episode svarer vi på disse og flere spørsmål fra våre kunnskapsrike lyttere.
HER finner du nyeste episode av «Jeg kan ingenting om vin»!
Bruker du Spotify, er linken HER.
Hører du via Iphone, trykker du HER.
Eller du går inn på din podkastapp, søker etter «Jeg kan ingenting om vin» – lytt og abonner.
Utvalgt fra Tyrkia
Produsent: Sarafin
Druer: Anatoliske: Emir og narice
Glass
Sensory og Spiegelau(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.