FMC Technologies og Technip har mottatt en godkjenning fra konkurransemyndighetene i USA i forbindelse med den foreslåtte sammenslåingen av de to selskapene.

Det fremgår av en melding fra selskapapene mandag.

FMC og Technip kunngjorde i mai at de vil slå i sammen de to selskapene. Sammenslåingen er fremdeles betinget av ulike forhold, inklusive godkjenning av aksjonærene til de to selskapene.

Transaksjonen ventes sluttført tidlig i 2017. Etter transaksjonen vil det sammenslåtte selskapet være verdsatt til 13 milliarder dollar.

Følg markedet med DN Investor

Les mer på DN.no:

Billigste pund på et år

Super-pt Frank-Idar tjener over en million i året  

Arbeidsgivere legger større vekt på karakterer enn tidligere  

Brexit kommer til å koste Europa dyrt. Norge slipper ikke unna: Storbank varsler kraftig nedtur dnPlus (DN+)

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.