Det er det nyoppstartede selskapet Flutter som kjøpes opp av Google. Prislappen er på rundt 40 millioner dollar, som tilsvarer omtrent 240 millioner kroner, melder nettstedet techcrunch.com.

Gjenkjenner gestikuleringer
Det eneste produktet selskapet har kommet med, er en applikasjon som kjenner igjen bevegelser og gestikuleringer fra webkameraer.

- Vi er henrykte over å kunne offentliggjøre at vårt arbeid fortsetter i samarbeid med Google, sier en av grunnleggerne, Navneet Dalal til nettstedet.

LES OGSÅ: Google må betale millionbøter

Han forsikrer at appen fortsatt vil fungere, uavhengig av Google-oppkjøpet. Applikasjonen er lastet ned i over 90 land, og var på topplisten over nedlastede Mac-apper de første ukene etter lanseringen i de fleste av disse.

- Imponert
Microsoft har, med sin Kinect-løsning til spillkonsollen Xbox, vært tidlig ute med denne typen teknologi.

LES OGSÅ: Google må i retten

Nå har også Google meldt seg på gestikulerings-bølgen, og Apple forventes å følge trenden.

- Vi er svært imponert over Flutter-teamets evner til å designe ny teknologi basert på banebrytende forskning, sier en talsperson fra Google til nettstedet.

Google skal ifølge nettstedet ha planer om å bruke gestikuleringsteknologien i Google Glass.

Les mer på Dagens IT:
Mobilsjefen i Teliasonera må gå etter bestikkelsesanklager
Fulgte folk med mobilovervåkning
Avkl#229 for Telenor i Pakistan

<b>Mottok over 37 000 henvendelser</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.