01.09.2022 Raubergstulen fjellhytte trengte flere spiseplasser. Løsningen ble syv gamle furuer i et glassbygg – Det er ikke helt A4 på det byggetekniske. Ingeniøren, arkitekten og håndverkerne har strukket seg langt.
18.10.2018 Den norske matskatten Lefsene, kompene, kjøttsuppen og boknafisken skal reddes. Nå er over 1000 oppskrifter på norsk tradisjonsmat tatt vare på for fremtiden i en digital kokebok.
14.10.2018 Flommen herjer: Ber folk holde seg unna broer i Ottadalen Vegvesenet advarer folk mot å oppholde seg på broer i Skjåk og Lom. Flomfaren er oppgradert til rødt nivå i Indre Sogn og øvre del av Ottavassdraget
08.03.2018 Forteller sin historie med mat Kokk og bakestjerne Morten Schakenda deler smakene som har gjort inntrykk på ham siden barndommen.
31.03.2016 – Det er så mye kortreist. Jeg er så lei av det For ett år siden visste ikke legene om Morten Schakenda kom til å overleve én natt til. Nå har bakeren i Lom fulltegnede bakekurs og er klar for en ny sommer med kø etter kanelsnurrer.
01.09.2022 Raubergstulen fjellhytte trengte flere spiseplasser. Løsningen ble syv gamle furuer i et glassbygg Arkitektur