Saker om: Smak Toppkokker er gått lei av jåleri. Nå skal det avanserte være enkelt Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge Torgrim Eggen går brun løype i jakten på Københavns sjel Få varsel når vi skriver omSmak Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Hva er egentlig naturvin? Det kan tenkes at den beste italienske pizzaen som finnes blir laget på denne bensinstasjonen Konditorens beste søtsaker til jul Årets beste kokebøker Under pandemien ble fotografen koronafast på en gård. Det ble starten på en ny karriere – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker Alkoholdebut, klassiske cocktailer, «slankedrikk» og tung fyll. Hvorfor elsker nordmenn vodka? Kokketanker En fabelaktig inngang til koreansk mat I jakten på det mest potente gresskaret, har Andrew McMillion testet ut 50 sorter Denne kokeboken ligner ikke noen andre du har sett Under pandemien ble det lille bakeriet nedringt Filippinsk mat – en fryd for ganen, øyet og fantasien Hun fikk sparken som sosialarbeider. Nå er Mashama Bailey kåret til USAs viktigste kokk En eksentrisk bok for dem som trenger noe godt – også når man lager mat alene I en verden på randen av kollaps, er langtidskokeren et nær perfekt kjøkkenredskap Målet var å lage en sider som er like god som en hvilken som helst perlende vin Matbloggeren var lei av treretters middager Hun vil gjøre sushi til husmannskost i Norden Oppskrift på sunn klassiker: Bakt persillerot og gulrot To nordmenn gjør suksess med vinbar i København Kaffemestere satser på vin Slik bruker du kjøkkenhagens overflod Rune Rake (60) bruker alt han tjener på mat og vin. – Dette er honningfest Park 29: Hageidyll bak slottet Oppskrift på burger med akevitt og østers Iskrem av hylleblomst og godteri av roseblad Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens Tar i bruk eldgammel metode for å lage bedre turmat Slik lager du sommerens beste thai-piknik Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene Kunstkuratoren som heller ville bygge verdens største sitrussamling Gratisjobbing, trakassering og overarbeid: Tidligere ansatte snakker ut om restaurantbransjen Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Gull og heder til DN Hun snublet inn bak bardisken Kokeboken du trygt kan ta med til en øde øy Kaffe, vafler og brunost i London – og Texas Slovenia er Europas mest undervurderte matdestinasjon 17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen Oste-dommer og gründer: – For meg er det meningsløst å si «verdens beste ost» De beste alkoholfrie alternativene til 17. mai En hyllest til pilsen Åpner sjømatrestaurant i gamle Bergen Børs I Peru fant Vigdis Rosenkilde kakaoen som fikk henne til å selge leiligheten
Få varsel når vi skriver omSmak Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!