03.02.2023 Gastrotapasbaren Bon Lio sparer ikke på noe – bortsett fra lyset Norsk sjømat og spansk vin er en uslåelig kombinasjon på gastrotapasbaren Bon Lio.
06.12.2020 Nær halvparten av gasellene har fått koronastøtte fra staten: – Cateringvirksomheten døde fredag den 13. mars, sier gründer Kajsa Nylander Kajsa Nylander (51) bygget opp en cateringvirksomhet fra kjøkkenbenken til et vekstselskap med 27 ansatte. Så kom et virus. Vekstselskaper er aller mest utsatt ved kriser, ifølge gaselleforsker.
09.09.2019 Som lunsjsted er tapasrestauranten sørgelig underbesøkt En lunsj på Delicatessen er en liten hverdagsfest.
25.11.2016 Mer enn okay, Nikay Når Peru møter Japan på Nikays kjøkken, er resultatet mange gode smaker – og ett stort feilskjær.
15.11.2016 Malagas beste tapas Og du trodde Malaga bare var en flyplass på Costa del Sol? Her får du deilig tapas og god stemning i Solkystens største by.
05.10.2016 Pintxos er den nye tapasen Pintxos er den nye tapasen. Denne uken åpnet pintxos-baren Txotx bak Schoushallen i Oslo.
06.12.2020 Nær halvparten av gasellene har fått koronastøtte fra staten: – Cateringvirksomheten døde fredag den 13. mars, sier gründer Kajsa Nylander Gasellene