- Fra Storåsen og inn til Melsjøen er det kjørt løyper på veien og man kan gå både klassisk og skøyting, sier Johannes Haukåsveen til DN Aktiv.

Klassisk og skøyting
På stadion på Natrudstilen er det også kjørt skøyteløyper opplyses det.

- Det er ikke så mye snø, kanskje 10-15 centimeter, men det holder på veiene her, sier løypekjøreren som er kjent for å være kjapt ute med maskinen.

- Er det mange som har testet skiene?

- Nei, ingen. Det kom nok som julekvelden på kjerringa. Ingen har tenkt på å ta fram skiene. Det kom et par joggere her i morges som ble meget overrasket over at det var løyper allerede, sier Haukåsveen og ler.

Lager mer snø
Det er meldt minusgrader på Sjusjøen i dag og i morgen. Det betyr at snøproduksjonen starter i kveld.

- Ja, nå fyrer vi opp kanonene, og satser på at det holder seg kaldt. Den første snøen er sårbar, sier Johannes Haukåsveen til DN Aktiv.

Snøen har også lagt seg på Beitostølen. Her kan du se hvordan det ser ut der akkurat nå

25 cm på Voss
Mange skianlegg fikk snø i helgen.

Det lavet ned hele 25 centimter i Voss Fjellandsby/Myrkdalen, 13 centimeter på Haukelifjell, og 10 centimeter på Strandafjellet.

Hele listen finner du hos Skiinfo

Kom i form med DN Aktivklubb

<b>Mosjonist hadde nesten like høyt O2-opptak som Bjørgen</b>

<b>Sjekk hvilepulsen - det kan forlenge livet ditt</b>

<b>Northugs nye råskinn</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les flere treningssaker på DN Aktiv