Tirsdag formiddag faller pundet til 10,95 kroner.

Pundet har ikke kostet under 11 kroner siden desember 2014, ifølge Norges Banks registrering av daglige valutakurser.

Etter at flertallet av britene stemte for at Storbritannia skulle forlate EU, har pundet svekket seg betydelig mot flere valutaer. Mot dollaren er pundet på sitt svakeste nivå på mer enn 30 år.

For nordmenn har pundet blitt én krone og 25 øre billigere på rundt ti dager.

Følg valutakursene med DN Investor

Mandag falt pundet til det svakeste nivået mot kroner siden desember 2014.

Det britiske pundet har blitt svekket siden inngangen, da spørsmålet om fortsatt britisk EU-medlemskap kom på dagsorden.

I januar i år kostet et pund 13,20 kroner. Pundet har altså blitt to kroner og 25 øre billigere på et halvt år.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Har steget 14,2 prosent på et halvt år: Kraftig prisstigning for disse boligene i juni

Get Inspired-gründer Silje Landevåg (31) nyter godt av at nordmenn handler stadig mer fra sportsbutikker på nett: I år vil hun omsette for 115 millioner  

John Fredriksens Seadrill vurder å flytte hovedkvarteret fra London etter brexit: - Byen er dyr og vi har alternativer  

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Slik avslørte hun makteliten
Simona Levi er teaterinstrukstør og tangodanser. Sammen med X-Net, en gruppe aktivister som hun var med på å starte, har hun klart å avsløre korrupte ledere innen økonomi og politikk. Slik kan du også gjøre det samme.
04:03
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.