Boligprisene steg 0,2 prosent i juni sammenliknet med mai, viser bruktboligprisstatistikken som er utarbeidet av Eiendomsverdi for Eiendom Norge.

Korrigert for sesongvariasjoner var boligprisene opp 0,8 prosent.

Siste 12 måneder har boligprisene i Oslo steget 13,4 prosent. Og bare siden nyttår er prisene opp 12 prosent.

En Oslo-bolig som kostet fire millioner kroner for et år siden, koster nå 4,54 millioner kroner, hvis den har fulgt den generelle prisutviklingen i hovedstaden.

Stavanger er i den andre enden. Der har prisene falt 7,2 prosent det siste året. En eksempelbolig i oljebyen som kostet fire millioner kroner for et år siden har falt 288.000 kroner i verdi i samme periode.

Les sakene:
Sterke boligpriser i juni
Kraftigste registrerte boligprisvekst i Oslo
  - Trenger ikke være rakettforsker for å forklare boligprisveksten i Oslo
 

Her er prisutviklingen siste måned for de regionene Eiendom Norge har tall fra:

 

 

Kilde: Eiendom Norge, Eiendomsverdi, Finn.no

Les mer på DN.no:

Har steget 14,2 prosent på et halvt år: Kraftig prisstigning for disse boligene i juni

Get Inspired-gründer Silje Landevåg (31) nyter godt av at nordmenn handler stadig mer fra sportsbutikker på nett: I år vil hun omsette for 115 millioner  

John Fredriksens Seadrill vurder å flytte hovedkvarteret fra London etter brexit: - Byen er dyr og vi har alternativer  

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Slik avslørte hun makteliten
Simona Levi er teaterinstrukstør og tangodanser. Sammen med X-Net, en gruppe aktivister som hun var med på å starte, har hun klart å avsløre korrupte ledere innen økonomi og politikk. Slik kan du også gjøre det samme.
04:03
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Offshore-lønninger og Statoil-kritikk. Konkurransedirektørens bank-bekymring. Og om sannsynligheten for et nytt rentekutt.

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.