Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Variasjon i glass. Plasseringen og størrelsen av vinduene er motivert ut fra hensynet om best mulig utsikt fra innsiden, men bidrar også til at selve hytta blir et mer engasjerende skue.

Variasjon i glass. Plasseringen og størrelsen av vinduene er motivert ut fra hensynet om best mulig utsikt fra innsiden, men bidrar også til at selve hytta blir et mer engasjerende skue.

Hytta som viderefører arven fra den norske etterkrigsmodernismen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Niklas Hart publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Arkitektene valgte samme overflate på hytta som det er på Høyblokka – og blandet nærliggende småstein inn i betongen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner