Mona Fastvold og Brady Corbet har laget «The Childhood of a Leader»

Tekst
Room With a view. Norske Mona Fastvold (34) og amerikanske Brady Corbet (27) har nettopp flyttet inn i en leilighet midt i West Village, New York. Sammen har de skrevet hans 
           regidebut «The Childhood of a Leader», en historisk fantasi rundt Versailles-traktaten. Hun oppmuntret ham til å ta frem manuset han forkastet i 17-årsalderen fordi det var for ambisiøst. – Jeg er veldig optimistisk, Brady kan nok hefte seg mer ved detaljer. Det går en faen i meg når noen sier at noe ikke lar seg gjøre, sier hun. Filmen vant to priser i Venezia.

Room With a view. Norske Mona Fastvold (34) og amerikanske Brady Corbet (27) har nettopp flyttet inn i en leilighet midt i West Village, New York. Sammen har de skrevet hans regidebut «The Childhood of a Leader», en historisk fantasi rundt Versailles-traktaten. Hun oppmuntret ham til å ta frem manuset han forkastet i 17-årsalderen fordi det var for ambisiøst. – Jeg er veldig optimistisk, Brady kan nok hefte seg mer ved detaljer. Det går en faen i meg når noen sier at noe ikke lar seg gjøre, sier hun. Filmen vant to priser i Venezia.

Den norske regissøren Mona Fastvold og Hollywoodskuespilleren Brady Corbet står bak det som er blitt kalt den sterkeste regidebuten siden Orson Welles.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk