Saker om: Restaurant Et høykulinarisk maraton Tollbua gir god trøst i Trondheim – Dette er god byutvikling Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Utelivsbransjen om 17. mai-omsetningen: – Maks av hva vi håpet på! Supervekst for pizzagründere: – Finnes ikke én stor hemmelighet Skikk og bruk på restaurant i 2025 Ingen går på Grotto for å få sitte i fred Bocuse-vinnerens comeback Eik-aksjonær utsetter konkursbegjæring – 37,5 av 100 mill. på plass Driver Michelin-hotell på historisk grunn Italiensk bestemor på Frogner Delingsmodellen på Løkka Blottet for «Exit»-arroganse Mon Oncles sørfranske reise Gamle Raadhus har definitivt sin lune sjarm Regine Stokstad: Med lukkede øyne og sukker på leppene, svarer de våre bønner: «Mm-mm! Superdigg!» Apostrophe er fortsatt ikke i Michelin-guiden. Og takk for det! Skulle bygge «verdens fineste Egon» – endte med millionsprekk, lydopptak, krangel og søksmål Elegant og velbalansert i Varemottaket Starter kjøkken for unge med Maaemo-profiler Lovende tilskudd på Briskeby Noe rart skjer med Oslo i slutten av august. Utflyttere vender tilbake fra alle kanter Plah sendte smaksløkene i ekstase-stemning Brasserie France: En bearnaise man kan fantasere om En ny type gourmetkafeer på Københavns matscene – Ikke så gærent, om du vil ha en matbit i tradisjonsrike omgivelser i Oslo sentrum Continental-eieren: – Nå er vi endelig tilbake Startvansker i sommersol Hva ville du valgt som ditt siste måltid? Her er kokkenes Michelin-favoritter 23-årsgrense ved utesteder er lovlig – Da vi åpnet, sa det «boom!» – og så var det fullbooket Restauratør, klesbutikkeier, fysioterapeut – og Karpes faste fotograf Restaurantenes bookingansvarlige skjønner ikke bæret – Ingen lønn å leve av. Ikke i det hele tatt Taper penger på restaurantfenomen: – Jeg tror folk er blitt frekkere Joakim Haugland: – Jeg har aldri fri og alltid fri på samme tid Barcodes norske stayer En skakk garasje er blitt hovedstadens nye bistrofavoritt Gatemat fra Bogstadveien Dette er Oslos 30 beste matopplevelser – på et lavere budsjett Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Stjernekokken mistet kona. Nå har han gjort comeback Han driver Norges mest ukjente gourmetrestaurant – med plass til seks gjester Færre konkurser i november: – Kommer nok en kraftig rekyl Kraftig inkassohopp i serveringsbransjen Kongelig Palace Denne nettbutikken lager produkter for noen av verdens hotteste spisesteder Oslo-restauranten Vandelay stenger: – Maaemo krever og fortjener all min oppmerksomhet – De må jo tro at jeg er helt idiot
Få varsel når vi skriver omRestaurant Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!