Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
En flyktning krysser sitt spor. Andrew Loog Oldham ved sitt landsted i jungelen i Apulo, Colombia. Som tenåring ble han den flamboyante hustleren bak The Rolling Stones, kjapt ridd av depresjon og avhengighet. Ved ett tidspunkt kom han til Keith Richards med en pistol, tryglet om

En flyktning krysser sitt spor. Andrew Loog Oldham ved sitt landsted i jungelen i Apulo, Colombia. Som tenåring ble han den flamboyante hustleren bak The Rolling Stones, kjapt ridd av depresjon og avhengighet. Ved ett tidspunkt kom han til Keith Richards med en pistol, tryglet om "bare én kule." Åttitallet tilbragte han omtåket i krigssonen Colombia.

Han er rockens viktigste bakmann

Tekst

Vil du få varsel hver gang Nils Anker publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Andrew Loog Oldham skapte Rolling Stones – og med det nesten sin egen død. Vi ble med populærkulturens fremste bakmann og hustler ut i jungelen i Colombia.

Klokken er fem på natten i timillionersbyen Bogotá i Colombia. Forbi blikkgarasjer og graffiti suser to hvite jeeper gjennom mørket, de blinker og skvetter seg i slalåm mellom trafikken, langs midtstreken, gjennom fattigslige nabolag – i utålmodige snarveier ut av verdensmetropolen.

Eskorten er på vei til jungelen.