Han er rockens viktigste bakmann

Tekst

Vil du få varsel hver gang Nils Anker publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Andrew Loog Oldham skapte Rolling Stones – og med det nesten sin egen død. Vi ble med populærkulturens fremste bakmann og hustler ut i jungelen i Colombia.

En flyktning krysser sitt spor. Andrew Loog Oldham ved sitt landsted i jungelen i Apulo, Colombia. Som tenåring ble han den flamboyante hustleren bak The Rolling Stones, kjapt ridd av depresjon og avhengighet. Ved ett tidspunkt kom han til Keith Richards med en pistol, tryglet om

En flyktning krysser sitt spor. Andrew Loog Oldham ved sitt landsted i jungelen i Apulo, Colombia. Som tenåring ble han den flamboyante hustleren bak The Rolling Stones, kjapt ridd av depresjon og avhengighet. Ved ett tidspunkt kom han til Keith Richards med en pistol, tryglet om "bare én kule." Åttitallet tilbragte han omtåket i krigssonen Colombia.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner