Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Topp og skjørt: Zara. Strømpebukse: Wolford. Sko: MSGM/YME. Øredobber: H&M Studio.

Topp og skjørt: Zara. Strømpebukse: Wolford. Sko: MSGM/YME. Øredobber: H&M Studio.

På med paljettene

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Ja, for nå er de tilbake!

Vårens trender
Nº 1 — Paljetter

I årevis har de vært trofaste følgesvenner for sangere og dansere på svære cruiseskip i Middelhavet. Danseband, drag- og sirkusartister har stadig holdt dem kjær. Det samme har alt som kryper og går i byen som nærmest er synonymt med paljetter, Las Vegas.

En gang i tiden hadde ikke paljettene den samme eimen av billige, søte drinker og ivrige entertainere. På 1970-tallet glitret de i takt med stjernestatusen til celebriteter som Bianca Jagger og Cher, under discokulen på Studio 54.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

Og nå har de altså fått supermodelben å gå på igjen. For denne våren har en rekke designere lirket disse ørsmå diskene frem fra dypet av utstyrs-skuffene.

Gucci, Christian Dior, Dolce & Gabbana og Tom Ford mener både lårkorte og knelange kjoler med flest mulig paljetter og knallfarger er målet. Det samme har Diane Von Furstenberg tilsynelatende nikket ivrig til, men hun vil at skjørtelengden skal kile rundt anklene.

Til felles har de følgende: det finnes ingen mellomting – enten imøtekommer man paljettene med hele sitt legeme, eller så lar man det være.

'(Vilkår)