Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Livet etterpå

Tekst
FORTELLER OM SAVNET. Elizabeth Carlsen Sunde mistet ektemannen gjennom 20 år. Døtrene Emma (til venstre) og Jenny Sæterbakken mistet pappaen da forfatteren Stig Sæterbakken tok livet sitt for to og et halvt år siden. – Det kan skje noe gøy, og så ler jeg.
                          Og så siger det inn, med en voldsom kraft, en forferdelig vond følelse i magen. En uendelig tristhet, sier eldstedatteren Emma.

FORTELLER OM SAVNET. Elizabeth Carlsen Sunde mistet ektemannen gjennom 20 år. Døtrene Emma (til venstre) og Jenny Sæterbakken mistet pappaen da forfatteren Stig Sæterbakken tok livet sitt for to og et halvt år siden. – Det kan skje noe gøy, og så ler jeg. Og så siger det inn, med en voldsom kraft, en forferdelig vond følelse i magen. En uendelig tristhet, sier eldstedatteren Emma.

Utad stilte han gjerne i skinnjakke og med mørkt blikk. Hjemme luket forfatteren Stig Sæterbakken i hagen, danset med vaskekosten og gråt foran barne-tv. For to og et halvt år siden tok han livet sitt. Les de etterlattes historier.

Stig Sæterbakken skrev og snakket mye om døden. Elizabeth Carlsen Sunde (46) var likevel trygg på at mannen hennes aldri kom til å forlate dem. Hun så gnisten i øynene hans da døtrene deres kom hjem med en ny tegning.