Mannen som åpnet Sveits

Tekst
La vida Birkenfeld. Som varsler for skattemyndighetene, kunne Birkenfeld pensjonere seg med hagen full av leketøy, inkludert to Porscher og en 
           åpen Lincoln Continental. Men Birkenfeld vil bruke deler av varslerbelønningen til enda nyttigere formål. – Jeg gjorde det ikke for pengene, sier han.

La vida Birkenfeld. Som varsler for skattemyndighetene, kunne Birkenfeld pensjonere seg med hagen full av leketøy, inkludert to Porscher og en åpen Lincoln Continental. Men Birkenfeld vil bruke deler av varslerbelønningen til enda nyttigere formål. – Jeg gjorde det ikke for pengene, sier han.

Bradley Birkenfeld slo egenhendig hull i den sveitsiske banksekretessen. Belønningen var 104 millioner dollar – og to år i fengsel. Nå er han sugen på hevn.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk