Vi savner deg også, Robyn!

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Tilbake. Robyn poserer for kameraet her, men musikken hennes er fortsatt preget av særdeles ekte følelser. Ny single nå, og nytt album er lovet.

Det er gått åtte år siden forrige album fra Robyn. Det er omtrent like lenge som The Beatles holdt sammen, det.

Riktignok har hun holdt musikken, kreativiteten og publikum varm med herlige samarbeidsprosjekt med artister fra Röyksopp til Todd Rundgren, men det er på tide med et nytt, eget album fra Nordens fremste popartist nå. Den sjelfulle og eksperimentelle stilen hennes, og den vanvittig gripende vokalen, gir håp til livets åk.

Fakta: Robyn

«Missing U»

Konichiwa/Universal Music

Skal man dømme etter ukens nydelige single, «Missing U», er det kommende albumet mer av det vi elsker fra før.

Hennes «tårer på dansegulvet»-etos og vemodige eufori lever fortsatt, her med en hypnotiserende enkel beat og en synthfigur som hører hjemme i prog, i disco og i pop anno 80-tallet – og 2018.

Fire minutter og 50 sekunder er ikke for lenge, heller; denne kunne vart i et akademisk kvarter, minst.

Musikkelsker? Les flere saker her

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk