Så vakkert og sterkt av man blir tullerusk

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fakta: Malin Pettersen

«Alonesome»
Die With Your Boots On

Mange er misfornøyde med USA, men stadig flere føler americana-musikken. Det gjelder bygd og by. Bergen International Americana Festival arrangeres 30. august, og i hovedstaden har det blomstret opp et nytt miljø de senere år, med mange fremragende artister som The Northern Belle, Louien, Signe Marie Rustad og ikke minst Malin Pettersen. Hun har i en årrekke vært medlem av Lucky Lips, men skinner som en rød sol på egenhånd. Pettersen synger og spiller gitar så fjetrende vakkert og sterkt av man blir rent tullerusk av det. Mens vi venter på oppfølgeralbumet, spilt inn i Nashville, som kommer ut neste år, slipper hun noen låter der hun er helt alene med gitaren. Det er alvorlig gripende, og det er meget lett å la seg engasjere av låtskriverkunsten hennes. Og den stemmen, da. «Alonesome» får også bli sensommerens nyord.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk