Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Gutter i røyken. Kjetil Møster (sax) flankert av (f.v.) Nikolai Hængsle (bass), Kenneth Kapstad (trommer) og Hans Magnus «Snah» Ryan (gitar). Sammen er de Møster!

Gutter i røyken. Kjetil Møster (sax) flankert av (f.v.) Nikolai Hængsle (bass), Kenneth Kapstad (trommer) og Hans Magnus «Snah» Ryan (gitar). Sammen er de Møster!

Hjelp, et monster under sengen!

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fakta: Møster!

«States of Mind»

Hubro

Gjennom et par monstrøst frodige albumutgivelser har bandet Møster! utvidet det musikalske handlingsrommet, med elektrisk jazz og groovy progrock som de to mest markante peilepunktene. Kjetil Møster, kjent for fyldig saxbruk i mye eksperimentell jazz, men også som episk saxgutt for Lars Vaular og Röyksopp, leder et utsøkt ensemble med medlemmer fra blant annet Motorpsycho. Nå har de et nytt dobbeltalbum ute, stort som et buldrende fjell, der det brukes god tid på å utvikle og utforske nye ideer og der Jørgen Træens modulærsynth samtidig peprer lydbildet med en følelse av vintage samtidsmusikk. Det tar faktisk mest av i andre halvdel, det noen vil kalle cd to, fra det 22 minutter langsomme «Life Wobble», den mer melodiske «Phantom Bandotron» og utover. Lanseres passende nok på Ultimafestivalen på Henie Onstad Kunstsenter i Bærum lørdag klokken 14.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.