I oktober var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Osloområdet 40.821 kroner. Kvadratmeterprisen er dermed 2,3 prosent lavere enn i september, og 0,1 prosent høyere enn i oktober 2012, melder OBOS i en pressemelding.

Hittil i år har prisene for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området falt med 1,8 prosent.

I OBOS-tilknyttede borettslag finnes det nær 80 000 boliger. I året 2012 ble det omsatt 7 962 boliger i OBOS-tilknyttede borettslag.

Her kan du sjekke boligprisene der du bor!

For hele landet sett under ett var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger 39.006 kroner i oktober. Dette er 1,9 prosent lavere enn i september, og 2,3 prosent lavere enn i oktober 2012.

- Det ser ut til at boligkjøperne har nådd et metningspunkt for hva de er villige til å betale for en bolig. Samtidig viser statistikken at det er like mange boligkjøp nå som for et år siden. Vi tror fortsatt ikke på noen prisnedgang over tid, men at vi de neste 12 månedene vil se en svak prisvekt på bolig, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen.

Sjekk meglerbransjens landsomfattende boligprisstatistikken for oktober: Boligprisene falt i oktober



Les mer om bolig:
- Sjokkerende og svært ubehagelig

- Alt tyder på at prisoppgangen på boliger er over for denne gang

- Folk kan ikke lenger krige om «50-kvadratmeterne»

Spår boligprisboom i 2016 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.