Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Rødmende. Når de første norske jordbærene kommer på markedet allerede i mai, finnes ingen unnskyldning for ikke å bruke dem på grunnlovsdagen.

Rødmende. Når de første norske jordbærene kommer på markedet allerede i mai, finnes ingen unnskyldning for ikke å bruke dem på grunnlovsdagen.

Konditor Sverre Sætre feirer 17. mai med jordbær

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Nå er jordbær med krem faktisk sesongmat til grunnlovsdagen.

– Jordbær har ingen sterk smak, men den er tydelig og egendefinert. Det har ikke en punch som kommer gjennom uansett hva du parer det med, som solbær og bringebær – det er en mild smak som passer til runde, milde smaker. Som fløte og marsipan, sier konditor Sverre Sætre.