Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Dette er Norges beste pizza

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Norges beste amerikanske pizza kommer fra Asker.

Forrige uke stakk Bodil Hasselknippe fra Pizzastua i Asker av med Norgesmester-tittelen i pizzabaking.

Kombinasjonen av rosmarinbasert oljesaus, ost, pepper-chèvre, bacon og rødbetpesto toppet med pinjekjerner, granateple og red rhubarb-blader etter steking tok Hasselknippe til topps i kategorien amerikansk pizza.

Her kan du se hvordan hun lager pizzaen, som foreløpig ikke står på Pizzastuas meny.

Seieren er Hasselknippes andre NM-seier; forrige gang var i 2011.

Vinneren av italiensk pizza i samme mesterskap var Elio Corsi fra Eataly på Aker Brygge. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner