Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Påskeprosjekt. Med ferdigmarsipan av god kvalitet, blir det å rulle sine egne egg og lage et sjokoladerede til dem et overkommelig prosjekt for både store og små.

Påskeprosjekt. Med ferdigmarsipan av god kvalitet, blir det å rulle sine egne egg og lage et sjokoladerede til dem et overkommelig prosjekt for både store og små.

Slik lager du årets beste påskegodsaker

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med kjøpemarsipan og gelatin byr Sverre Sætre på den søteste påske.

– Du kommer ikke unna påsken uten marsipan, sier kokk og konditor Sverre Sætre (49).

Han har lagt små, håndtrillede påskeegg i et kunstferdig sjokoladereir og forklarer at selv om dette er et aldri så lite prosjekt, er det fullt mulig å få til en dag det ikke er skiføre eller familien har lyst til å gjøre noe spesielt ut av påskegodsakene.