Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Moden bordeaux til julegavepris

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

15 år gammel vin til under 300 kroner under juletreet.

Det må jo være en av de beste julegavene til alle som har alt. Modne viner fra Bordeaux til under tre hundre kroner på Vinmonopolet. Baron François har i tillegg fått 15 år med lagring og kommer fra et kjølig og tidlig modent år som 2008. Det gjør den utrolig tilgjengelig på smak, og ikke minst til et veldig godt kjøp fra Bordeaux.

Denne er i Polets tilleggsutvalg, og listeføres ikke i polets nettbutikk. Disse vinene kan nå bestilles gjennom det lokale polutsalget, eller kjøpes i noen av de butikkene som allerede har tatt inn vinen i hyllene. Flere og flere viner som bare finnes i et begrenset antall flasker, havner her.

87

Navn: Baron Francois 2008

Produsent: Ch. Haut Moulin , Bordeaux , Frankrike

Pris: 289,00 Varenummer: 14242501 Utenfor sortiment, Importør: Lars Søreide

Moden typeriktig duft med hint av tobakk og stall samt lær. Kjølig og moden frukt med lange og fortsatt noe strukturerte tanniner med en kjølig og lang finish. Mye vin for pengene. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.