Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Polets beste chardonnay-kjøp

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det finnes fortsatt Knewitz chardonnay å få tak på Polet.

En duft av flint, bakt sitrus og med hint av eik. Tett og konsentrert, syrefrisk og delikat fersk frukt på smak, med en salt utgang og mineralsk syrefrisk finish. Denne årgangen har ligget litt lengre på eikefat, noe som gir den et litt mer kremet preg.

Knewitz’ strålende chardonnay fra Rheinessen og årgang 2021 kan så absolutt konkurrere med Burgunds klassikere. Og det til en tredjedel av prisen.

92

Navn: Weing. Knewitz Chardonnay 2021

Produsent: Weing. Knewitz , Rheinhessen , Tyskland

Pris: 289,90 Varenummer: 11169101 Utenfor sortiment, Importør: Winemarket AS

Dufter av flint, bakt sitrus med hint av eik. Tett og konsentrert, syrefrisk og delikat fersk frukt på smak med en salt utgang og mineralsk syrefrisk finish. Denne årgangen har ligget litt lengre på eikefat, noe som gir den et litt mer kremet preg. Veldig mye vin for pengene. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.