Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: En rosé som blir sjeldnere og dyrere

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Conterno og Nervis strålende rosé er blitt 50 prosent dyrere siden sist, og det slippes bare én tredjedel antall flasker i år sammenlignet med fjoråret.

Snart er den muligens borte, da gevinsten ved å lage rosévin fremfor rødvin er relativt liten for en produsent som Roberto Conterno.

2021-årgangen av Nervis rosé er heller ingen skuffelse. Den er så absolutt verdt sin pris. Og er hakket mer konsentrert og sammensatt enn tidligere år. Men så har også Conterno fått noen år med erfaring hva gjelder roséproduksjon.

89

Navn: Nervi Rosato 2021

Produsent: Az. Vit. Nervi , Øvrige , Italia

Pris: 304,90 Varenummer: 511501 Bestillingsutvalget, Importør: Red & White AS

Dufter av fersken, nektariner, blomster og rips. Fersk, lett strukturert og fast i finish med lette tørrstoffer og en fersk og delikat konsentrert frukt. Nydelig frisk syre. Lang og balansert finish. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.