Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Fersk Il Mimo slippes nå

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Årets Il Mimo er mer delikat enn på mange år.

Selv om vinprodusenten Antichi Vigneti di Cantalupo i Ghemme i Nord-Piemonte lager mest rødvin er nok deres mest kjente vin uten tvil rosévinen Il Mimo. I hvert fall i Norge. Her har rosévinen en egen fangruppe på Facebook.

Il Mimo har de siste 15 årene nærmest løpt ut av hyllene på Polet. Det kommer rundt 50.000 flasker til Norge, og som i fjor slippes den først i Polets tilleggsutvalg med en minste bestilling på 36, ni eller tre flasker avhengig av størrelser på henholdsvis 750 ml, 1500 ml og 3000 ml. Kontakter du ditt lokale polutsalg og ber dem ta inn flaskene for deg, trenger du neppe ta hele antallet selv. Vinen kan også bestilles gjennom Polets kundesenter.

Årets Il Mimo er mer floral og delikat enn på lenge. En utgave som nok passer bedre å nyte uten mat enn det de tidligere årgangene har gjort.

89

Navn: Il Mimo 2023

Produsent: Vign. di Cantalupo , Piemonte , Italia

Pris: 216,00 Varenummer: 17060601 Utenfor sortiment, Importør: Moestue Grape Selections AS

Dufter av fersken og bringebær samt noe marsipan. Sødmefull delikat frukt på smak med en fin og fersk tekstur med en lang utgang. Lette tørrstoffer i finish. Frisk og delikat. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.